Διαφημιστική Καμπάνια

Για να γίνει γνωστή η επιχείρηση σας  πρέπει να διαφημιστεί, να οργανωθεί η διαφημιστική της καμπάνια, που είναι μία τεράστια επένδυση για το μέλλον, για το χτίσιμο του προφίλ της εταιρείας σας, το χτίσιμο του ονόματος σας και την απόκτηση μεριδίου στο αγοραστικό κοινό.

Πετυχημένη καμπάνια είναι αυτή που έχει πραγματικά ’περάσει’ στον κόσμο και έχει φέρει αποτελέσματα .

Πολλές φορές ο συνδυασμός όλων σχεδόν των μέσων (τηλεόραση, ραδιόφωνο, έντυπες καταχωρήσεις, υπαίθρια διαφήμιση, internet, virals κτλ.) είναι αυτός που χαρακτηρίζει μια ολοκληρωμένη διαφημιστική καμπάνια

Εμείς αποσαφηνίζουμε τις ανάγκες του πελάτη, καταστρώνουμε  της στρατηγική, δημιουργούμε την πρόταση μας, την παρουσιάζουμε στον πελάτη, την εγκρίνει και προχωράμε στην παραγωγή –υλοποίηση.

Ερευνούμε στατιστικά στοιχεία που απαντούν τα εξής ερωτήματα: Το προϊόν που θέλετε να λανσάρετε έχει χρησιμότητα και λόγο ύπαρξης στην αγορά; Συμπληρώνει κάποιο κενό, ικανοποιεί κάποια ανάγκη των καταναλωτών ή τους δημιουργεί κάποια καινούρια. Ποιος θα το αγόραζε; Ποιοι είναι οι πελάτες σας. Τι μπορείτε να μάθετε για αυτούς; Ποιες εφημερίδες διαβάζουν, ποια τηλεοπτικά προγράμματα, ποιες ιστοσελίδες κερδίζουν τις προτιμήσεις τους;

Οι απαντήσεις όλων αυτών των ερωτήσεων μέσω της έρευνας θα μας δώσει πολύ σημαντικά στοιχεία που αν αναλυθούν και αξιολογηθούν σωστά, τότε θα οδηγήσουν σε ένα πολύ επιτυχημένο λανσάρισμα της επιχείρησής σας.