Ιστοσελίδες & Eshop

Δημιουργούμε επαγγελματικές και αποδοτικές ιστοσελίδες & Eshop, που είναι συμβατές με όλες τις συσκευές (pc,mobile, tablet) ώστε να αντιπροσωπεύουν με τον καλύτερο τρόπο την επιχείρησή σας. Προγραμματίζουμε την ιστοσελίδα σας για την καλύτερη προώθηση στις μηχανές αναζήτησης. Οι ιστοσελίδες μας ξεχωρίζουν για τον μοντέρνο σχεδιασμό και την υψηλή λειτουργικότητα που να εξυπηρετούν πραγματικά τις ανάγκες σας για να αναδεικνύουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Σχεδιάζουμε την online επιχείρηση σας

Σήμερα, η εμπορική σας δραστηριότητα επιβάλλεται να εκπροσωπείται στο διαδίκτυο από μία ιστοσελίδα: Εάν δεν το κάνετε εσείς, θα το κάνουν σίγουρα οι ανταγωνιστές σας, εάν δεν το έχουν κάνει ήδη!

Σχεδιάσουμε για εσάς μία παρουσία στο διαδίκτυο που θα βοηθήσει την εταιρία σας να ξεχωρίζει και τελικά θα αυξήσει τις πωλήσεις σας.

Αντιμετωπίζουμε κάθε περίπτωση ξεχωριστά και προτείνουμε τη λύση ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρηση σας για το καλύτερο αποτέλεσμα. Αυτό σημαίνει ότι δεν αποσκοπούμε απλώς στην δημιουργία ενός όμορφου site ή eshop, αλλά δημιουργούμε τον καλύτερο συνδυασμό από web design, χρηστικότητα και προβολή.

Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες που φέρνουν αποτέλεσμα!!!

 • Τεχνολογία responsive web design
 • Μοντέρνο εικαστικό mobile friendly
 • Ελκυστικός σχεδιασμός ιστοσελίδας
 • Επαγγελματικό στυλ
 • Συνεπής εταιρική ταυτότητα
 • Συμβατότητα στα χρώματα
 • Χρηστικότητα & λειτουργικότητα ιστοσελίδας
 • Διάταξη φιλική προς το χρήστη
 • Διαισθητική πλοήγηση
 • Διαδραστικότητα
 • Υψηλή ταχύτητα φόρτωσης

Τα έργα μας

Το project: Donnasito Online Magazine

Σχεδίαση, κατασκευή και τεχνική υποστήριξη του online γυναικείου περιοδικού Donnasito.gr. Πλήρως λειτουργικό σε όλες τις συσκευές (tablet, laptop, mobile).

Το site: https://donnasito.gr/

Το project: Ξενοδοχείο Blue Senses – Σάρτη, Χαλκιδική

Μας ανατέθηκε η σχεδίαση, κατασκευή και προώθηση της ιστοσελίδας του Blue Senses Hotel στην Σάρτη Χαλκιδικής. Πλήρως λειτουργικό σε όλες τις συσκευές (tablet, laptop, mobile).

Το site: https://blue-senses.com/

Το project: Παραδοσιακή Ταβέρνα «Ο Πλάτανος» – Κοζάνη

Μας ανατέθηκε η σχεδίαση, κατασκευή και προώθηση της ιστοσελίδας της παραδοσιακής ταβέρνας «Ο Πλάτανος». Πλήρως λειτουργικό σε όλες τις συσκευές (tablet, laptop, mobile).

Το site: https://taverna-oplatanos.gr/

Το project: Υπηρεσίες Καθαρισμού CleanForAll – Άνω Κώμη, Κοζάνη

Μας ανατέθηκε η σχεδίαση, κατασκευή και προώθηση της ιστοσελίδας της εταιρίας Clean for all – Υπηρεσίες καθαρισμού. Πλήρως λειτουργικό σε όλες τις συσκευές (tablet, laptop, mobile).

Το site: https://cleanforall.gr/

Το project: Εταιρεία βρεφικών, παιδικών και νεανικών, επίπλων και στρωμάτων, Woodenful – Κοζάνη

Μας ανατέθηκε η σχεδίαση, κατασκευή και προώθηση της ιστοσελίδας της εταιρείας επίπλων Woodenful στην Κοζάνη. Πλήρως λειτουργική σε όλες τις συσκευές (tablet, laptop, mobile).

Το site: http://woodenful.com.gr/

Το project: Η επίσημη ιστοσελίδα για το Καρναβάλι Κοζάνης

Μας ανατέθηκε η σχεδίαση, κατασκευή και προώθηση της ιστοσελίδας για το Καρναβάλι της Κοζάνης. Πλήρως λειτουργική σε όλες τις συσκευές (tablet, laptop, mobile).

Το site: https://karnavalikozanis.gr/